I RANIJE JE LOVIO UDATE ŽENE! Isplivali detalji iz Carevog života - posebno ga radi OVA VRSTA odnosa

Autor zadrugavesti | 10 Nov, 2021

I RANIJE JE LOVIO UDATE ŽENE! Isplivali detalji iz Carevog života - posebno ga radi OVA VRSTA odnosa

 

Ljubavni trougao u kom su se našli Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević trese region a veliki pritisak zbog javne preljube u velikoj meri trpe članovi porodica aktera ovog događaja.

 Jedan od prijatelja spomenuo je da u vezama uvek postoji neko treći i da ovo nije novina za Filipa, te je na pitanje da li se Caru i ranije događalo da stupi u vezu sa udatom ženama, rekao sledeće:

- Da. Normalno, kome se to nije dogodilo?! Svako ko je u spoljnom svetu, ko se kreće moralo mu se to dogoditi - istakao je njegov prijatelj.

Nakon ovoga, njegovi najbolji prijatelji otkrili su da se majka Milica i sestra Dina ne slažu sa Filipovom vezom sa Dalilom Dragojević, dok ga otac Franjo podržava, nakon čega je jedan od njih napomenuo i to da bi podržao svaki njegov izbor.

 - Što se mene tiče može da dovede koga hoće, ako se ja pitam može i dečka da dovede ako ga voli, voli ga. To je njegov odabir - istakao je Filipov prijatelj.

 za najnovije vesti iz rijalitija estrade kliknite subskrajb lajk i zvonce .... svaki dan najnovije vesti zato nas zapratite0 Komentari and 0 Trekbekovi - "I RANIJE JE LOVIO UDATE ŽENE! Isplivali detalji iz Carevog života - posebno ga radi OVA VRSTA odnosa"

 

Dodaj komentar

Zapamti me